SWEET SCREAM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KEEP CALM AND CLICK THE REGISTRATION BUTTON

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

miegamasis.

Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutoriusPranešimas
Sve?ias
Svečias

miegamasis. - Page 6 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 6 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 4:32 pm

nestipriai kumšteli jam į petį, pats kaltas, nereikėjo prie jos apie visokias merdžinas kalbėt
- aš tada nebeinu,-papučia lūpas, mat įsižeidė motera, eiti panų kabinti gali ir be jos,- ačiū,-sumurma vis dar susiraukus
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 6 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 4:35 pm

- Nu ir ko dabar susiraukei? Gi aš tai tau nieko nesakau dėl tavo visų meilužių, kad jie čia bet kada gali užsukt. - nusijuokia žiūrėdamas į ją visą susiraukusią ir šyptelėjęs prisitraukia ją prie savęs - Nagi, juk žinai, kad neisiu aš okių mergų kabint. - šypteli ir pakšteli jai į lūpas
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 6 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 4:42 pm

- tai, kad nėra jokių meilužių,-patempia lūpą, jaučias šiek tiek beviltiška, nes net meilužiais pasigirt nebegali. - tavo sugulovės, merginos, meilužės ir šiaip visokios lovos šildytojos, ne mano reikalas,- linkteli, nes neturi teisės jam priekaištauti. Gavus pa, šypteli ir atiduoda jam jo marškinius, bo paskui tikrai neatsigins blondinių su rožiniais nagais dėmesio
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 6 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 4:50 pm

- Nėra jokių sugulovių, merginų, ar kokių lovų šildytojų, tai neišsigalvok čia. - pasako,nes rimtai, gi va dabar tai tikrai nėėr jų, nes su visom užbaigė viską. Atgavęs marškinius užsimeta juos, užsisega tik kelias sagas - Eime? - islteli antakį, na ką jis žino, gal jai jau noras praėjo
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 6 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 4:56 pm

- ahąą,-linkteli, paima jam už rankos and nusitempia
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 6 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

miegamasis.
Atgal į viršų 
Puslapis 66Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» miegamasis.