SWEET SCREAM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KEEP CALM AND CLICK THE REGISTRATION BUTTON

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

miegamasis.

Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutoriusPranešimas
Sve?ias
Svečias

miegamasis. - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 12:21 pm

- Aš? - taip netikėdamas kilsteli antakius - Ei, juk aš jokių abrakadabra nepadariau. - sukikena. - ne, ne, viskas gerai, šypteli ir jai pradėjus paišyt ten kažką ant jo rankos tik šypteli ir netrukus suneria savo pirštus su jos pirštais - Taigi, ką mes šiandien veiksime? - kislteli antakiuką, nu gi gal jau sugalvojo
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 12:32 pm

- žinoma, kad ne...-taip sarkastiškai pasako, kreivai šypteli,-kodėl sunkiausius dalykus palieki man?-papučia lūpas, sumirksina,-šiaip turiu dauug pasiūlymų, tik nežinau ar tau jie patiks,-stumia laiką, kad ką nors sugalvotų
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 12:41 pm

- tai aišku, kad ne. - šypteli - Naa tikriausiai dėl to, kad tu daug protingesnė už mane ir tiek. -- gūžteli petukais - o, na tada prašau vardint, aš su mielu noru jų išklausysiu. - šypteli plačiau taip, nu gi pažiūrės kas toj jos galvelėj sukasi
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 12:54 pm

- tai, kad nee,-papurto galvelę,- manau, kad galim nueiti į atrakcionus ar šiaip kur nors, kur linksma...atšvęsti helovyną ir eiti gąsdinti žmonių, nueit prie jūros ir ką nors paskandinti arba galim likti čia ir pažiūrėti filmą,-gūžteli pečiais, nuu ne kokia iš jos mąstytoja
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 1:34 pm

- Na, o pati ką labiausiai norėtum nuveikti? - nu va, gerumo įsikūnijimas jis šiandien, leidžia šitai merdžinai išsirinkt.
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 1:38 pm

- iš mano išvardintų?-čia labiau faktas, negu klausimas,- turbūt nieko,-gūžt pečiais
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 2:11 pm

Išgirdęs atsakymą tik tyliai sukikena
- Tai jei nenori, tai kam siūlai? - kilsteli antakiuką vis dar išsišiepęs visas
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 2:44 pm

pažiūri taip tipo labai rūsčiai į jį, nes negalima šaipytis iš Amberės mąstymo
- I dunno, reikėjo juk kažką pasiūlyt,-gūžt pečiais, šypteli
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 2:57 pm

- Tik jau nežiūrėk į mane taip. - nusijuokia - Okey, sugalvosim ką nors dar. - šypteli - Taaii, nori likt namuose, ar lėkt kur nors? Ar iš vis jau mane lauk išvyt?
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 3:04 pm

- o man jokio skirtumo,-šypteli. Kažkaip per daug šypsos, bet kitaip net neišeina. - pff, niekur tu neisi, net jei pats norėtum,-kreivai šypteli
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 3:06 pm

- Neišleisi? Susrišus laikysi? - kilsteli antakį ir sukikena. Jau ir įsivaizduoja kaip ji jį kaip kalinį čia laikytų. - nagi, nesunkink dar labiau visko ir sakyk namuose ar varom kur nors?
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 3:25 pm

- neee, tik užrakinsiu rūsy,-nusijuokia,-awkey, tarkim einam kur nors,-linkteli, jau mąsto ką reikės apsirengt, kad Sančio grožis jos neužgožtų...sunku toms moterims (rofl)
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 3:31 pm

- Eisi taip apsirengus? - kislteli antakiuką ir sukikena - Va jei sugalvosi eit taip tai aš tavęs iš namų neišleisiu. Per daug gražiai atrodai. - šypteli
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 3:39 pm

- uoj, nee, taip tik užsitraukčiau iš bažnyčios grįžtančių babuškų nemalonę,-pagalvojus apie tai net nusipurto
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 3:42 pm

- or aišku iš paskos eitų vaikinų pulkas tiesiog ryjantis tave akimis. - pavarto akutes, nu gi čia r taip jau aišku.
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 3:46 pm

- šiaip abejoju, nes taip nebuvo net tada, kai per helovyną persirengiau sesele,-patempia lūpą, nes tada ji tiek stengės, bet nieko gero iš to neišėjo,-soo, sakyk kur eisim, bo paskui dar ne taip apsirengsiu,- nu nenori ji atrodyt kaip klounė
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 3:48 pm

- Patikėk manim, tai atrodo geriau nei bet koks seselės kostiumas. - šypteli - Paaala, kur sakei eit tikrai nenori?
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 3:57 pm

- net neprimink,-nusipurto, juk seniai tai buvo ir šiaip per daug ji kalba,-aš nieko nesakiau,-sukikena,-na, bet tarkim, tikrai nenorėčiau eiti į kapines, į bažnyčią, o tuo labiau striptizo klubą,-linkteli
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 4:01 pm

- na, tada galim kur nors į gamtą, arba į miestą, arba iš vis, pas tokį Damian'ą, nes kaip supratau, jis mus abu į sveęius kvietė. - sukikena
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 4:07 pm

- Elės Damian'as?-kilst vieną antakį,-naa, nežinau,-gūžt petukais,-o netrukdysiu aš ten jums?-nu nenori merdžina, kad viskas labai awkward būtų
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 4:11 pm

- Na tai. - taip keisai pasako, nu gi nenori jis, kad Damian su Elle būtų, nu bet čia nesigilins - Tu gi su manim. - linkt, linkt - O juk sakė, kad galiu ateit su dar kuo nors, o jis tai tikrai ten su kokia merga bus. - šypteli
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 4:19 pm

ji tai apskritai nieko nežino apie Deimio ir Elės melodramas, tai ignorina jo atsakymą.
- ai, nuu,-gūžt pečiais,t ą pastabą apie kažkokią kitą merdžina irgi nuignorina,-awkey tada, bėgu persirengt,-linkteli, pasistiebia ant pirštų galų, pakšteli jam į skruostą and nuvaro į drabužinę
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 4:24 pm

Šyptelėjęs pakraipo galvą, nu dabar biškutuką galvoja kaip jam pusnuogiui eit reiks jei neparneš Amber jo marškinių
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 4:26 pm

Atkabluoja čia, už nugaros laiko jo marškinius, nuu tipo neturi jų.
- Be marškinių eisi?-taip ale labai rimtai paklausia, stovi visa faina
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitimeTr. 09 21, 2011 4:28 pm

- Jap, eisiu merginas viliot, tai man ir taip kaip tik bus. - taip pasivaipo, tipo labai jau kietas - O tu gražiai atrodai. - šypteli nužvelgdamas ją
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: miegamasis.   miegamasis. - Page 5 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

miegamasis.
Atgal į viršų 
Puslapis 56Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» miegamasis.
» Miegamasis.