KEEP CALM AND CLICK THE REGISTRATION BUTTON |
|
| miegamasis. | |
| | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 12:21 pm | |
| - Aš? - taip netikėdamas kilsteli antakius - Ei, juk aš jokių abrakadabra nepadariau. - sukikena. - ne, ne, viskas gerai, šypteli ir jai pradėjus paišyt ten kažką ant jo rankos tik šypteli ir netrukus suneria savo pirštus su jos pirštais - Taigi, ką mes šiandien veiksime? - kislteli antakiuką, nu gi gal jau sugalvojo |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 12:32 pm | |
| - žinoma, kad ne...-taip sarkastiškai pasako, kreivai šypteli,-kodėl sunkiausius dalykus palieki man?-papučia lūpas, sumirksina,-šiaip turiu dauug pasiūlymų, tik nežinau ar tau jie patiks,-stumia laiką, kad ką nors sugalvotų |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 12:41 pm | |
| - tai aišku, kad ne. - šypteli - Naa tikriausiai dėl to, kad tu daug protingesnė už mane ir tiek. -- gūžteli petukais - o, na tada prašau vardint, aš su mielu noru jų išklausysiu. - šypteli plačiau taip, nu gi pažiūrės kas toj jos galvelėj sukasi |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 12:54 pm | |
| - tai, kad nee,-papurto galvelę,- manau, kad galim nueiti į atrakcionus ar šiaip kur nors, kur linksma...atšvęsti helovyną ir eiti gąsdinti žmonių, nueit prie jūros ir ką nors paskandinti arba galim likti čia ir pažiūrėti filmą,-gūžteli pečiais, nuu ne kokia iš jos mąstytoja |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 1:34 pm | |
| - Na, o pati ką labiausiai norėtum nuveikti? - nu va, gerumo įsikūnijimas jis šiandien, leidžia šitai merdžinai išsirinkt. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 1:38 pm | |
| - iš mano išvardintų?-čia labiau faktas, negu klausimas,- turbūt nieko,-gūžt pečiais |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 2:11 pm | |
| Išgirdęs atsakymą tik tyliai sukikena - Tai jei nenori, tai kam siūlai? - kilsteli antakiuką vis dar išsišiepęs visas |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 2:44 pm | |
| pažiūri taip tipo labai rūsčiai į jį, nes negalima šaipytis iš Amberės mąstymo - I dunno, reikėjo juk kažką pasiūlyt,-gūžt pečiais, šypteli |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 2:57 pm | |
| - Tik jau nežiūrėk į mane taip. - nusijuokia - Okey, sugalvosim ką nors dar. - šypteli - Taaii, nori likt namuose, ar lėkt kur nors? Ar iš vis jau mane lauk išvyt? |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 3:04 pm | |
| - o man jokio skirtumo,-šypteli. Kažkaip per daug šypsos, bet kitaip net neišeina. - pff, niekur tu neisi, net jei pats norėtum,-kreivai šypteli |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 3:06 pm | |
| - Neišleisi? Susrišus laikysi? - kilsteli antakį ir sukikena. Jau ir įsivaizduoja kaip ji jį kaip kalinį čia laikytų. - nagi, nesunkink dar labiau visko ir sakyk namuose ar varom kur nors? |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 3:25 pm | |
| - neee, tik užrakinsiu rūsy,-nusijuokia,-awkey, tarkim einam kur nors,-linkteli, jau mąsto ką reikės apsirengt, kad Sančio grožis jos neužgožtų...sunku toms moterims (rofl) |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 3:31 pm | |
| - Eisi taip apsirengus? - kislteli antakiuką ir sukikena - Va jei sugalvosi eit taip tai aš tavęs iš namų neišleisiu. Per daug gražiai atrodai. - šypteli |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 3:39 pm | |
| - uoj, nee, taip tik užsitraukčiau iš bažnyčios grįžtančių babuškų nemalonę,-pagalvojus apie tai net nusipurto |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 3:42 pm | |
| - or aišku iš paskos eitų vaikinų pulkas tiesiog ryjantis tave akimis. - pavarto akutes, nu gi čia r taip jau aišku. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 3:46 pm | |
| - šiaip abejoju, nes taip nebuvo net tada, kai per helovyną persirengiau sesele,-patempia lūpą, nes tada ji tiek stengės, bet nieko gero iš to neišėjo,-soo, sakyk kur eisim, bo paskui dar ne taip apsirengsiu,- nu nenori ji atrodyt kaip klounė |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 3:48 pm | |
| - Patikėk manim, tai atrodo geriau nei bet koks seselės kostiumas. - šypteli - Paaala, kur sakei eit tikrai nenori? |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 3:57 pm | |
| - net neprimink,-nusipurto, juk seniai tai buvo ir šiaip per daug ji kalba,-aš nieko nesakiau,-sukikena,-na, bet tarkim, tikrai nenorėčiau eiti į kapines, į bažnyčią, o tuo labiau striptizo klubą,-linkteli |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 4:01 pm | |
| - na, tada galim kur nors į gamtą, arba į miestą, arba iš vis, pas tokį Damian'ą, nes kaip supratau, jis mus abu į sveęius kvietė. - sukikena |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 4:07 pm | |
| - Elės Damian'as?-kilst vieną antakį,-naa, nežinau,-gūžt petukais,-o netrukdysiu aš ten jums?-nu nenori merdžina, kad viskas labai awkward būtų |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 4:11 pm | |
| - Na tai. - taip keisai pasako, nu gi nenori jis, kad Damian su Elle būtų, nu bet čia nesigilins - Tu gi su manim. - linkt, linkt - O juk sakė, kad galiu ateit su dar kuo nors, o jis tai tikrai ten su kokia merga bus. - šypteli |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 4:19 pm | |
| ji tai apskritai nieko nežino apie Deimio ir Elės melodramas, tai ignorina jo atsakymą. - ai, nuu,-gūžt pečiais,t ą pastabą apie kažkokią kitą merdžina irgi nuignorina,-awkey tada, bėgu persirengt,-linkteli, pasistiebia ant pirštų galų, pakšteli jam į skruostą and nuvaro į drabužinę |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 4:24 pm | |
| Šyptelėjęs pakraipo galvą, nu dabar biškutuką galvoja kaip jam pusnuogiui eit reiks jei neparneš Amber jo marškinių |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 4:26 pm | |
| Atkabluoja čia, už nugaros laiko jo marškinius, nuu tipo neturi jų. - Be marškinių eisi?-taip ale labai rimtai paklausia, stovi visa faina |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. Tr. 09 21, 2011 4:28 pm | |
| - Jap, eisiu merginas viliot, tai man ir taip kaip tik bus. - taip pasivaipo, tipo labai jau kietas - O tu gražiai atrodai. - šypteli nužvelgdamas ją |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: miegamasis. | |
| |
| | | | miegamasis. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|