KEEP CALM AND CLICK THE REGISTRATION BUTTON |
|
| svetainė. | |
| | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: svetainė. Pen. 09 16, 2011 4:35 pm | |
| |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 6:37 pm | |
| ateina čia su Sančiu - prisėsk,-parodo į sofutę,-of course jei nori gali ir pastovėti,-gūžteli petukais, sukikena,-gal ko nors norėtum?-šypteli |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 6:41 pm | |
| Sukikenęs atsisėda ant sofkutės ir parodo jai, kad prisėsų šalia. - Na riektų pagalvoti, bet tikriausiai, kad nieko nenoriu. - šypteli nužvelgdamas svetainę. Na, rodos niekas kaip ir labai nepasikeistę, nors šiaip tai čia tik kelis kartus buvo, kai Amber namo parvest reikėdavo ir čia arčiau negu iki rūmų būdavo. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 6:44 pm | |
| įsipatogina ant sofutės šalia jo, pasiima pagalvėlę, čia kaip ir vienas iš jos įpročių (rofl) - net ko nors su laipsniais?-sukikena, pakilnoja antakius |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 6:47 pm | |
| - nejau tu nori visiškai mane šiandien nugirdyt ką? - kilsteli antakaiuką šypsodamasis - Gi paskui pasigersiu, tai kaip aš namo važiuosiu, a? Turėsi priimt pas save pernakvot. - sukikena. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 6:50 pm | |
| - ar aš taip galėčiau?-taip a le labai nekaltai sumirksi and šypteli,- dėl to nesirūpink,-numoja ranka,- yra du svečių miegamieji, o blogiausiu atveju - sofa,-pamirksina |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 6:53 pm | |
| - O taip, tu galėtum dar ir daugiau. - užtikrintai palinksi išsišiepęs visas - O į savo lovą nepriimtum ką? Aš gi nesispardau per miegus. - sukikena, va linksmutis kažkoks užėjo, o gal čia tik dabar viskis veikt pradėjo |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 6:57 pm | |
| - na, jei būtų šalta, tai turbūt priimčiau,-pakilnoja antakius,- juk nenoriu, kad pasigautum gripą,-sukikena, žino merdžina, kad vamp'ai atsparūs ligoms, bet pom |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 6:59 pm | |
| - o šalta tikrai būtų. - palinksi taip rimtai, nors šiaip vos laikosi neparodęs šypsenukės ir nenusijuokęs - Nu, paskui žiūrėk gydyt mane reikėtų. - vėl, palinksi keletą kartų. Tikriausiai vėliau jau galvą nuo tų linksėjimų skaudės |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:01 pm | |
| - na, tada turbūt teks priimt,-palinksi taip labai rimtai, šypsos kaip mūnšainė karštą vasaros dieną |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:03 pm | |
| - Jo, aš tau dar pasaką prieš miegą galėsiu paskaityt, jei nenugirdysi per daug ir sugebėsiu įžiūrėt raides iš pasakų knygutės. - palinksi vis dar rimtas, tik lūpų kampučiais aukštyn pakilę ir vos vos virpa nuo tramdomo juoko. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:13 pm | |
| - rimtai?-išpučia akeles,-jau seniai man niekas neskaitė pasakų,-apsimeta labai susimąsčiusia, bet nesusilaiko ir sukikena, |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:21 pm | |
| - Naa, kadangi tokių gerų kaip aš nedaug yra tai, todėl tau seniai niekas pasakos ir neskaitė. - palinksi vis dar bandydamas rimtas būt. - O aš va geras toks labai tai paskaitysiu. - linkteli, linkteli - Bet atlygio prašysiu. - po iek laiko priduria |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:23 pm | |
| - kaaip faaaina,-suploja rankutėm and sukikena,-kokio?-žiū į jį, tik šį kartą stengiasi išlaikyti rimtą veido išraišką |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:27 pm | |
| - Ten bent vieno bučkio už visą pasaką. - palinksi vis dar toks rimtas, o tiksliau bandydamas rimtu būt, bet aišku tie lūpų kampučiai vis tiek pakilę |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:30 pm | |
| - jei pasaka man patiks, tada gausi du bučkius, o jei ne, tada turėsi miegot ten kur šalta,-palinksi and prikanda lūpą, kad nepradėtų juoktis |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:33 pm | |
| - tai ką, ant grindų? - pažiūri tokiu nuskriaustu ir tuo pačiu pasibaisėjusiu veiduku. nu -iauriai tikriausiai atrodė, bet vistiek, sueis. - Nu tai tada sakyk iš karto kokia tavo mėgstamiausia pasaka? - nu rimtai, nenori ant kokio kilimuko kaip šuva miegot. |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:37 pm | |
| - mhm,-bando apsimest labai pikta mamute, ne esmė, kad iš jos ne kokia aktorė. Bando prisimint bet kokią pasaką,- snieguolius ir septynios nykštukės,-užtikrintai linkteli and eilinį kartą sukikena |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:38 pm | |
| - Snieguolius? septynios nykštukės? - perklausia ir nesusilaikęs nusijuokia - Yra tokio pasaką? nes aš tai tik snieguolę ir septynis nykštukus žinau. - sukikena žiūrėdamas į ją |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:41 pm | |
| - tai aišku, kad yra,-pavarto akeles,-bet jei nežinai šitos, tai tiks ir apie snieguolę,-linkteli ir again išsišiepia kaip šolnačka |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:44 pm | |
| - sakai yra? - kilsteli antakiuką, vėl toks rimtas - Tai tada suvaidint galėsim, tik scenarijų iš kažkur paraut reikės. Aš būsiu snieguolius, o tu nykštukė. - palinksi ir nesusilaikęs nusijuokia |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:47 pm | |
| - tai joo, kažkada skaičiau,-bando prisimint kur, bet neišeina, nes turbūt ji rimtai neegzistuoja,-nee, nooriu pasakos,-pasako kaip kokia išlepinta penkiametė |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:49 pm | |
| - Gerai bus pasaka. - palinksi - Bet tada kai eisim miegot. - kaip koks tėvukas palinksi - bet pirmiau bučkį norėsiu gaut. - linkt, linkt, da kelis kartus, įdomu kaip galva jam dar nenukrenta po šitiek linksėjimų |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:53 pm | |
| - pff, ne per naglai čia?-šiek tiek prisimerkia, o kas jei paskui nebegaus pasakos - ai, nuu, padarom taip: dabar bučkis ir iš kart po to pasaka?-šyypt, nelabai nori ji tos pasakos, bet ne esmytė |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. Št. 09 17, 2011 7:55 pm | |
| - ne, negalim taip padaryt, nes jei tu per pasaką užmigsi, a? Tai ką maan reiks tave nešt į antrą aukštą ir ieškot kur tavo miegamasis? - kislteli antakiuką - Ne, ne, pasakos iš kart nebus. - papurto galvą |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: svetainė. | |
| |
| | | | svetainė. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|