SWEET SCREAM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KEEP CALM AND CLICK THE REGISTRATION BUTTON

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

svetainė.

Go down 
Pereiti prie : 1, 2  Next
AutoriusPranešimas
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: svetainė.   svetainė. Icon_minitimePen. 09 16, 2011 4:35 pm

Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 6:37 pm

ateina čia su Sančiu
- prisėsk,-parodo į sofutę,-of course jei nori gali ir pastovėti,-gūžteli petukais, sukikena,-gal ko nors norėtum?-šypteli
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 6:41 pm

Sukikenęs atsisėda ant sofkutės ir parodo jai, kad prisėsų šalia.
- Na riektų pagalvoti, bet tikriausiai, kad nieko nenoriu. - šypteli nužvelgdamas svetainę. Na, rodos niekas kaip ir labai nepasikeistę, nors šiaip tai čia tik kelis kartus buvo, kai Amber namo parvest reikėdavo ir čia arčiau negu iki rūmų būdavo.
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 6:44 pm

įsipatogina ant sofutės šalia jo, pasiima pagalvėlę, čia kaip ir vienas iš jos įpročių (rofl)
- net ko nors su laipsniais?-sukikena, pakilnoja antakius
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 6:47 pm

- nejau tu nori visiškai mane šiandien nugirdyt ką? - kilsteli antakaiuką šypsodamasis - Gi paskui pasigersiu, tai kaip aš namo važiuosiu, a? Turėsi priimt pas save pernakvot. - sukikena.
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 6:50 pm

- ar aš taip galėčiau?-taip a le labai nekaltai sumirksi and šypteli,- dėl to nesirūpink,-numoja ranka,- yra du svečių miegamieji, o blogiausiu atveju - sofa,-pamirksina
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 6:53 pm

- O taip, tu galėtum dar ir daugiau. - užtikrintai palinksi išsišiepęs visas - O į savo lovą nepriimtum ką? Aš gi nesispardau per miegus. - sukikena, va linksmutis kažkoks užėjo, o gal čia tik dabar viskis veikt pradėjo
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 6:57 pm

- na, jei būtų šalta, tai turbūt priimčiau,-pakilnoja antakius,- juk nenoriu, kad pasigautum gripą,-sukikena, žino merdžina, kad vamp'ai atsparūs ligoms, bet pom
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 6:59 pm

- o šalta tikrai būtų. - palinksi taip rimtai, nors šiaip vos laikosi neparodęs šypsenukės ir nenusijuokęs - Nu, paskui žiūrėk gydyt mane reikėtų. - vėl, palinksi keletą kartų. Tikriausiai vėliau jau galvą nuo tų linksėjimų skaudės
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:01 pm

- na, tada turbūt teks priimt,-palinksi taip labai rimtai, šypsos kaip mūnšainė karštą vasaros dieną
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:03 pm

- Jo, aš tau dar pasaką prieš miegą galėsiu paskaityt, jei nenugirdysi per daug ir sugebėsiu įžiūrėt raides iš pasakų knygutės. - palinksi vis dar rimtas, tik lūpų kampučiais aukštyn pakilę ir vos vos virpa nuo tramdomo juoko.
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:13 pm

- rimtai?-išpučia akeles,-jau seniai man niekas neskaitė pasakų,-apsimeta labai susimąsčiusia, bet nesusilaiko ir sukikena,
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:21 pm

- Naa, kadangi tokių gerų kaip aš nedaug yra tai, todėl tau seniai niekas pasakos ir neskaitė. - palinksi vis dar bandydamas rimtas būt. - O aš va geras toks labai tai paskaitysiu. - linkteli, linkteli - Bet atlygio prašysiu. - po iek laiko priduria
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:23 pm

- kaaip faaaina,-suploja rankutėm and sukikena,-kokio?-žiū į jį, tik šį kartą stengiasi išlaikyti rimtą veido išraišką
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:27 pm

- Ten bent vieno bučkio už visą pasaką. - palinksi vis dar toks rimtas, o tiksliau bandydamas rimtu būt, bet aišku tie lūpų kampučiai vis tiek pakilę
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:30 pm

- jei pasaka man patiks, tada gausi du bučkius, o jei ne, tada turėsi miegot ten kur šalta,-palinksi and prikanda lūpą, kad nepradėtų juoktis
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:33 pm

- tai ką, ant grindų? - pažiūri tokiu nuskriaustu ir tuo pačiu pasibaisėjusiu veiduku. nu -iauriai tikriausiai atrodė, bet vistiek, sueis. - Nu tai tada sakyk iš karto kokia tavo mėgstamiausia pasaka? - nu rimtai, nenori ant kokio kilimuko kaip šuva miegot.
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:37 pm

- mhm,-bando apsimest labai pikta mamute, ne esmė, kad iš jos ne kokia aktorė. Bando prisimint bet kokią pasaką,- snieguolius ir septynios nykštukės,-užtikrintai linkteli and eilinį kartą sukikena
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:38 pm

- Snieguolius? septynios nykštukės? - perklausia ir nesusilaikęs nusijuokia - Yra tokio pasaką? nes aš tai tik snieguolę ir septynis nykštukus žinau. - sukikena žiūrėdamas į ją
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:41 pm

- tai aišku, kad yra,-pavarto akeles,-bet jei nežinai šitos, tai tiks ir apie snieguolę,-linkteli ir again išsišiepia kaip šolnačka
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:44 pm

- sakai yra? - kilsteli antakiuką, vėl toks rimtas - Tai tada suvaidint galėsim, tik scenarijų iš kažkur paraut reikės. Aš būsiu snieguolius, o tu nykštukė. - palinksi ir nesusilaikęs nusijuokia
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:47 pm

- tai joo, kažkada skaičiau,-bando prisimint kur, bet neišeina, nes turbūt ji rimtai neegzistuoja,-nee, nooriu pasakos,-pasako kaip kokia išlepinta penkiametė
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:49 pm

- Gerai bus pasaka. - palinksi - Bet tada kai eisim miegot. - kaip koks tėvukas palinksi - bet pirmiau bučkį norėsiu gaut. - linkt, linkt, da kelis kartus, įdomu kaip galva jam dar nenukrenta po šitiek linksėjimų
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:53 pm

- pff, ne per naglai čia?-šiek tiek prisimerkia, o kas jei paskui nebegaus pasakos
- ai, nuu, padarom taip: dabar bučkis ir iš kart po to pasaka?-šyypt, nelabai nori ji tos pasakos, bet ne esmytė
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitimeŠt. 09 17, 2011 7:55 pm

- ne, negalim taip padaryt, nes jei tu per pasaką užmigsi, a? Tai ką maan reiks tave nešt į antrą aukštą ir ieškot kur tavo miegamasis? - kislteli antakiuką - Ne, ne, pasakos iš kart nebus. - papurto galvą
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

svetainė. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: svetainė.   svetainė. Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

svetainė.
Atgal į viršų 
Puslapis 12Pereiti prie : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» svetainė.
» Svetainė.